НАВЧИСЬ ГОТУВАТИ
ВЛАСНІ
МАКАРОНС
Майстер класи по макаронс
Курс по приготуваню справжніх макаронс з мигдальної та фундучної муки вдома. Готуй для себе, або починай власний бізнес.
РОЗКЛАД
КУРСУ
Теорія та основа
1
Начинки та випікання
2
Пакування та висновки
3
ЧОМУ
ЦЕЙ КУРС
Власна випічка під наглядом
ПРИЧИНА 1
1
Кожен учень готує власні макаронс самостійно і під наглядом куратора курсу
Простий та доступний рецепт
ПРИЧИНА 2
2
Рецепт можна просто повторити з домашніми засобами та купити продукти в звичайному магазині
Теорія та практика
ПРИЧИНА 3
3
Розповідаю про теорію приготування, показую як відбувається процес, та допомагаю спекти першу партію
Чат підтримки
ПРИЧИНА 4
4
Після курсу створюється чат, в якому обговорюються нюанси випікання, і проводиться робота над помилками
Ти отримуєш незабутні враження, бокс макаронсів в подарунок та навичку приготування справжніх макаронс, яку можеш використувати для власного пекарського бізнесу
Олександра Анохіна
Куратор курсу
ОБЕРИ ТИП
КУРСУ

Офлайн

  • Практичне групове заняття (до 3 людей)
в локації в місті Чернівці
1700 грн.
Записатись
ПЛАН ТА
РОЗКЛАД
Аванс
До початку
Попередній запис та аванс 200 грн на картку для резервування місця на майстер клас
Початок
12:00
Початок о 12:00 в день майстер класу, знайомство
Теорія
14:00
Розглянемо 15 смаків макаронс та способів приготування і зберігання
Практика
17:30
Приготуємо 4 вида макаронс та запакуємо їх
Завершення
18:00
Вручення сертифікату, подарункового боксу з макаронс, фотосесія, створення групи по фідбеку
Часті запитання
Потрібно більше інформації?
Залиште свій номер і я з вами зв'яжусь